top of page

ANO Dakdekkersbedrijf in Den Haag en omstreken 

Onze monteurs werken in regio Den Haag, maar ook in wassenaar, Voorburg, Zoetermeer en leiden. Het repareren en vervangen van daken is ons werk nen doen wij met plezier. Wij werken met nieuwste materialen en veiligheidsvoorzieningen. Bij elk dakbedekking past een ander soort isolatiemateriaal en afwerkingen, een goed aangelegd dak gaat 20 jaar lang mee.

 

Wij doen de volgende werkzaamheden:

  • Platte en hellende daken

  • Dakgoten en hemewaterafvoeren

  • Kunsstofdaken

  • Leien daken

 

Naast het renoveren van dakbedekking doen wij ook dakinspectie.

U kunt bij on aanmelden voor periodiek onderhoud van u dak. zo voorkomt lekkages.

De meest voorkomende dakbedekking zijn Dakpannen, Zink en bitumen dakbedekking.Onze Dakdekkers zijn ervaren en leveren vakwerk. Wij zijn zeker van onze kwaliteit em dakbedekkingstechniek, daarom geven wij 10 jaar garantie op dakbedekkingen  

ANO Dakdekkersbedrijf heeft een breed programma dakbedekking.

Dakbedekkingen in Den Haag en omstreken 
Dakbedekkingen in Den Haag en omstreken 

 

 

Wij voeren in Den Haag en omsterken divers werkzaamheden. onze specialiteit is dakpannen bedekking, bitum bedekking en zinken gooten. U kunt ons ook bellen bij kleine dakreparatie in Den Haag en omstreken. Bel 070 888 5156 voor spoed reparatie.

ANO Dakdekkersbedrijf een een specialist in dakbedekkingen en heeft ruim 20 jaar ervaring.

 

Klene Dakrepparties
Klene Dakrepparties

Als u een vocht plek heeft in de plafond? of bij een raam? Dan is de kans groot dat u een daklekkage heeft. vaak is een daklekkage snel opgelost door een kleine reparatie. ANO Dakdekkers bedrijf heeft 24 uur service en staat voor klaar om uw dakreparatie in Den Haag snel en goedkoop te verhelpen.

 

24 uur service
Lekkage op sporen
Lekkage repareren
 
070 888 5156
Direct hulp!

 

Dakgoot reparaties 

 

Dakgoten kunnen van verschilde materialen worden gemaakt. bijvoorbeeld zink, kunststof of aluminum. u kunt on ook bellen als een gootlekkage heeft. Met ANO Dakdekkers bedrijf is uw gootlekkage in Den Haag snel opgelost.

 

 

Daklekkage zelf opsporen

 

7 dagen in de week 24 uur staan wij voor u klaar, ANO is een ervaren dakdekker in Den Haag. Maar ook in Voorburg, leiden, Rijswijk, Zoetermeer en Wassenaar zijn wij snel bij ter plaatsen.

 

Goedkoop en vakkundig

 

Wij doen ons best om u snel an vakkundig te helpen bij een dakreparatie in Den Haag. met duidelijk afspraken en goedkope tarief helpen wij met uw dakproblemen.

 

Werkgebieden Zuid-Holland

ANO Dakdekkersbedrijf is werkzaam in Zuid Holland. Onze monteurs zijn ervaren en weten hoe je een dakreparatie snel en vakkundig verhelp! met de nieuwste appreturen en technieken is uw Daklekkage snel verholpen.

Contactformulier
Telefonisch contact

070 888 5156

Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking? of wilt u dak laten inspecteren. Bel ANO dakdekkersbedrijf in Den Haagvoor een vrijblijvend offerte.  070 - 325 44 40.

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page