top of page
Lekkage plafond

Lekkage Plafond 

Lekdetectie Den Haag
24 uur Service
070 888 5156

Niet is vervelender dan een bruine vochtplek in het het plafond. De meest voorkomende lekkage wordt veroorzaakt door een lekkende leiding, of een lekkende afvoer in het plafond.  Vaak kan je een lekkende leiding in het plafond niet zo makkelijk bereiken, ANO Loodgietersbedrijf beschikt over lekdetectie, zo kunnen wij lek snel vinden en zonder  te veel schade de lekkage herstellen. Heeft u een lekkage plafond? en wilt u dat de lek opgespoord word? Bel dan 070888 5156 en uw wordt direct geholpen!  

Heeft u een lekkage in het plafond? Bel ANO voor direct hulp!
Contactformulier
Waterschade in het plafond

Waterschade ontstaat in een plafond door meerdere mogelijkheden, zo kan een lekkage veroorzaakt worden een lekkende leiding in het plafond.  Lekkende afvoer van de badkamer of wastafel kan ook voor vervelende vochtplekken zorgen.  Het kan ook een lekkage dak zijn, doordat de regenpijp verstopt is of een schuur in het dakleer.

Bij een lekkage plafond is het verstandig om snel de lekkage te verhelpen, zo voorkomt u houtrot en schimmel.

 

 

Lekkage herstellen

Waterschade veroorzaakt door een lekkage word een bruine vlek, met de juist gereedschap en materiaal kunnen wij het vocht plek herstellen kan gemakkelijk herstellen en vervolgens schilderen. Alvorens u overgaat tot het herstellen van een waterschade, dient u zeker van te zijn dat de lek in het plafond is gerepareerd.  Heeft u liever dat een expert uw waterschade repareert? Bel dan ANO Loodgietersbedrijf wij zullen een vrijblijvend offerte uitbrengen. Vraag een offerte via contactformulier.

 

 

Bruine vlekken schilderen

Bruine kringen in het plafond of muur herstelt u gemakkelijk, neem hieronder de stappen door:

Verwijder loszittende verflaag

Behandel het vochtplek met Alabastine voorsrtijk

Wacht een dag en schilder het vochtplek twee keer in

Heeft liever een vakman? Dan kunt ons bellen wij nemen graag deze karweitje van u over!

 

Kan ik een schade declareren?  

Een waterschade bij een lekkage ontstaat meestal door een breuk of verstopping in een leiding, maar vorst kan er voorzorgen dat een leiding plotseling springt, lekkages door vorst zijn vaak grote lekkages. Hevige regenval kan het gevolg zijn een grote lekkage zijn. Boven genoemde lekkages worden gedekt onder de opstalverzekering en de inboedelverzekering. Verzekeringmaatschappijen keren niet uit wanneer een lekkage door eigen schuld is, bijvoorbeeld door nalatigheid.  Lekkage die door werkzaamheden zijn veroorzaakt worden niet gedekt, maar die kunt verhalen op de aannemer die deze klus voor uitvoert.

 

Schakel een vakman in

Wanneer u een plafond lekkage heeft dan kunt u ANO Loodgietersbedrijf inschakelen, wij helpen u graag en kijken met u of de schade gedekt wordt. En als er een rapport moet komen van de lekkage of de schade, dan schakelen wij de schade-expert in.

 

Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page