top of page

Lekkage DAKGOOT Den Haag

Direct hulp 24 uur service
Goedkoop en snel!
070 888 5156

Bij een dakgoot lekkage staan de dakdekkers van ANO 24 uur en 7 dagen per week klaar om een lekkage dakgoot snel en goedkoop op te lossen! Onze monteurs hebben ervaren met alle soorten daklekkages, zo kunnen wij uw goot snel en goedkoop repareren.  Wij zijn werkzaam in Den Haag, Leiden, Delft en Rijswijk.  Heeft u direct hulp nodig omdat u lekkage dakgoot Den Haag? Bel 070 888 5156 en u zult direct geholpen worden! 

Dakgoot Den Haag: ANO helpt snel bij dakgoot lekkage Den Haag

 

Dak goten Den Haag

Een verstopping van een dakgoot veroorzaakt vaak een lekkage, een dakgoot lekkage is vervelend want vaak lekt het door uw gipsplafond met alle gevolge van dien. Het is dus raadzaam om uw dakgoot snel te laten ontstoppen om verder schade te voorkomen. ANO Dakdekkersbedrijf in Den Haag helpt graag bij een verstopte dakgoot. U kunt een verstopte goot voorkomen door 1 keer per jaar uw dakgoot schoon te laten maken.  Veel klanten van ons in Den Haag en omgeving doen wij jaarlijks onderhoud aan hun dakgoten. Tijdens het onderhoud voeren wij gratis een dakinspectie uit, zo kunnen wij gootlekkage voorkomen. Als tijdens de inspectie blijkt dat uw dakgoot verouderd is, dan kan ANO de dakspecialist een offerte op maat uitbrengen. Een lekkage verkomen is altijd beter dan verhelpen! Heeft u een lekkage aan uw dak goot? En u woont in Den Haag en omstreken? Bel ANO Dakdekkersbedrijf voor direct HULP!

 

Gratis dakinspectie tijdens dakgoten schoonmaken 

ANO Dakdekkersbedrijf is een dakspecialist in Den Haag met meer dan 20 jaar ervaring. De vakman bij het repareren, vervangen of schoonmaken van dakgoten en regenpijpen. Een lekkage kan worden veroorzaakt door een schuur in het zink. Maar vaak is het ook door vuil of bladen van bomen. U kunt ons inschakelen bij een verstopte dakgoot, verouderde regenpijpen of een daklekkage. Onze dakdekkers zijn deskundig en kunnen uw dakgoot lekkage snel verhelpen. ANO Dakdekkersbedrijf voert de volgende werkzaamheden voor u uit in Den Haag en omstreken:

 

  • Onderhoud van goten en pijpen

  • Repareren van dakgoot lekkages

  • Ontstoppen van verstopte regenpijpen

  • Vervangen van een dakgoot of regenpijp

  • Schoonmaken van dakgoten, regenpijpen en afvoeren

  • Dakgoten schoonmaken en gelijk een gratis dakinspectie

Zelf uw dakgoten reinigen

U kunt zelf uw dakgoten reinigen maar pas op het kan gevaarlijk zijn. Het is verstand om altijd met dit te doen met twee personen. Gebruik altijd een goed gekeud ladder. en voordat u op de ladder gaat staan controleer of die goed en stevig staat. Degene die beneden staat moet goed opletten en de ladder stevig vasthouden. Gebruik een emmer en harde plastiek zak. Gebruik waterdichte werkhandschoenen, veiligheidsbril. als u het eng vind of heeft u er geen tijd ervoor? 

De monteurs van ANO Dakdekkersbedrijf helpt u graag bij het schoonmaken en vervangen van de dakgoten.

 

ANO Dakdekkersbedrijf helpt u snel via pagina lekkage dakgoot

 

 

 

 

 

 

Is uw Regenpijp verstopt?

Tijdig schoonmaken en reinigen van uw dakgoten zorgt ervoor dat de regenpijp verstopt raakt. Bladafval hoopt zich op bij de afvoer en regenpijpen. Is uw regenpijp verstopt? Dan kunt ANO loodgietersbedrijf uit Den Haag  inschakelen.  Wij hebben speciale  apparatuur waarmee wij uw regenpijp makkelijk ontstoppen.  Bel ons met het volgende direct hulp Line 070 888 5156. U kunt periodiek onderhoud afspraak inplannen, zo voorkomt u dat de pijp in de toekomst weer verstopt raakt.  

 

 

 

 

Onderhoud is problemen voorkomen!

ANO Loodgietersbedrijf voert graag onderhoud van uw regenpijpen of dakgoten. Zo kunnen wij schade door lekkage voorkomen en gebreken tijdig repareren.  Door onderhoud aan uw dakgoten kunt rustig van uw wooncomfort genieten tijdens hevige storm en stortbuien. ANO is de dakspecialist uit Den Haag die dag en nacht kunt schakelen preparaties en onderhoud aan uw dakgoot. Heeft u een schade een uw dakgoot? Bent u opzoek naar een dakdekker in Den Haag? Bel 070888 5156 en zult direct geholpen worden.

 

Bladvangers plaatsen

Door overtollig bladval kan uw regenpijp verstopt raken met als gevolg, een lekkage dakgoot. U kunt een verstopt dakgoot voorkomen door bladvanger bij de regenpijp te installeren. ANO Loodgietersberijf installeert graag voor u een bladvanger aan uw dakgoten of dak. Bladeren worden opgevangen voordat zij in de regenpijp verdwijnen en verstopt raakt. Wel is het aan te raden om de bladvangers regelmatig te reinigen om ophoping van bladeren voor te zijn. Wij installeren tevens bladvangers op platte daken. Zogenaamde tegelbladvanger voorkomt dat de regenpijp of hemelwaterafvoer verstopt raakt met bladeren of grint. Vraag via de contactformulier een offerte van de tegelbladvanger. Woont u in Den Haag en omsterken? En heeft u elk jaar last van bladeren? ANO Loodgietersbedrijf plaats graag voor bladvangers Den Haag. Zo voorkomt u problemen in de toekomst.

 

Dakgoten vervangen

Woont u in Den Haag  en zijn uw dakgoten aan het lekken? Is de regenpijp verstopt? Of hebt u vaak te maken met lekkages? Dan is het hoogst tijd om uw dakgoten te laten inspecteren. ANO Loodgietersbedrijf uit Den Haag komt gratis met een offerte. Wij kunnen gelijk kijken of de dakgoot nog te repareren is, dakgoot laten vervangen is pas nodig als het zink verdund en gaten vertoond. Bel ons voor een vrijblijvend advies van onze dakspecialist. 

 

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt weten wat de kosten zijn en wellicht wilt u dakgoten vervangen, maar u kunt geen Loodgietersbedrijf in Den Haag? Dan hebben wij voor u goed nieuws!  Onze dak specialisten uit Den Haag helpt u graag. Wij komen eerst langs om de dakgoot op te meten, vervolgens beringen  wij een advies uit met een offerte. vervolgens plannen wij de werkzaamheden en nemen met u de plan van aanpak door.  Onze expert legt graag uit wat wij voor kunnen betkenen. Dakgoot vervangen in Den Haag en omgeving? Via het contactformulier kunt een vrijblijvend een offerte aanvragen.  Wij zijn u graag van dienst.

Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page