top of page

Zinkbedekking van daken

Daken en dakgoten kunnen wordt bekleed met zink. Zinkbeddeking vecht veel aandacht en moet op een speciale manier worden bevestigd. Zink moer vrij uit kunnen  zetten (werken). vaak wordt het doormiddel van haken of klangen. Meest bekende zink is Titaanzink. Titaanzink is geschikt als dakbedekking en wordt toegepast bij zowel grote als kleine dakoppervlakken. Er bestaan diverse daktechnieken, zoals het roevensysteem of felssysteem. Daken met een dakhelling van minimaal 3° en bij voorkeur 7° is zinkbedekkingen, roevensysteem zeer geschikt. Losangesysteem wordt gebruikt bij hellingshoek van 18°. 

 

Heeft u een dak die wilt bekleden met zinkbedekking? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijven offerte. U kunt ons bereiken via 070 888 5156. U kunt ook het contact formulier in vullen. 

Zinkbedekking

ANO Dakdekkers bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in zinkbedekking, zo kunt u ons inschakelen bij het vervangen van uw zinken dakgoot, dakkapel, balkon en roevendak. 

Zinkwerken: Vraag vrijblijvend offerte van Zinkbedekkingen!

Zinken daklijsten
Zink Daklijsten en randafwerking

 

Dakrand worden waterdicht gemaakt door aluminium daktrim, zinken daklijsten. Aluminium daktrim wordt vaak nieuwbouw gebruikt. Zinkendaklijsten zijn vaak voorzien van een kraal wat een vrije uitlijk krijgt. Zinkbedekking is altijd maatwerk. 

 

Klene Dakrepparties
Zink repareren 

Het kan voor komen  dat zink gaat scoren doordat die verkeerd is bevestig of door stormschade, vaak is dat vrij simpel te repareren. het zink kan worden gereinigd en opnieuw gesoldeerd worden. als het zink verouderd is en het solderen niet meer mogelijk is kan het zink met batuband worden geplakt of vloeibaar zink.  

 

24 uur service
Lekkage op sporen
Lekkage repareren
 
070 888 5156
Direct hulp!

 

Zinken roevendak (Roevensysteem)

Een roevendak is een zinkbedekking wat opgebouwd is uit platen zink voorzien van rechte opkantingen. Tussen de banen zink worden roeflatten bevestigd. Deze latten zijn trapeziumvormig. Roefkappen (afdeklijsten) zorgen voor de  waterdichte afwerking tussen dakbanen en roeflatten. De bevestiging van roevendaken wordt met klangen aan het dakbeschot bevestigd. Zinkbedenking van roevensysteym mag niet gefixeerd worden maar uitsluitend geklangt. zo kan het zink vrij uitzetten en krimpen en voorkomt u scheuren in het zink. 

 

 

Zinken Dakgoten

Pannendaken zijn vaak voorzien van Zinken dakgoten. Dakgoten worden gebruikt om het regenwater op een snelle manier acte voeren naar een hemelwaterafvoer. En dakgoot moet goed waterdicht zijn omdat al het regenwater wat op dak komt via de zinkdakgoot wordt afgevoerd. een schuur of een gat in het zink kan leiden tot grote lekkage, water kan schade aanbrengen aan de houten ombouw en er kan schimmel ontstaan. ANO Dakdekkersbedrijf helpt u graag bij een lekkende dakgoot. Is uw dakgoot beschadigd of is deze verouderd? In dat geval is het aan te raden om deze te laten vervangen. meeste dakgoot lekkages kunnen wij door een simple reparatie verhelpen.  is uw dakgoot aan vervangen dan kunnen wij een vrijblijvend offerte uitbrengen. wilt u een duidelijk beeld hebben van de gemiddelde kosten die het vervangen of herstellen van een dakgoot met zich meebrengt? bel ons gerust of bezoek kostendakgoten vervangen. 

 
Zink dakramen

Telefonisch contact
ANO Dakdekkersbedrijf 24 uur bereikbaar
ANO Dakdekkersbedrijf is een specialist in zinkbedekkingen!  

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page