top of page

Het belangrijkste onderdeel van een woning is het dak, want lekkende dak kan voor vervelende daklekkages veroorzaken. Is uw pannendak verouderd? en hierdoor aan vervang toe, dan kunt ons inschakelen! Naast het bedekken van platte daken met dakleer, kunt u bij ANO Loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf uw pannendak vervangen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft en Wassenaar. Onze dakdekkers hebben de juist kennis en ervaring, en hierdoor kunt veel voordeel uithalen.

 

Een nieuw pannendak leggen hoeft niet duur te zijn, bij ons kunt u in gespreid betalen, vraag hiervoor de voorwaarden. De dakdekkers van ANO loodgieter Service en Onderhoudsbedrijf gaan als volgt te werk; Eerst hallen wij de oude dakpannen er af, waarna wij u onderliggende dakconstructie controleren op eventuele houtrot. Als alle onderdelen gecontroleerd zijn dan kan er begonnen worden met het leggen van de nieuwe pannendak. Een volledig vernieuwd pannendak is uw huis verzekerd van vervelende lekkages waardoor vol op van uw wooncomfort kunt genieten Bel ons voor een opmaat gemaakte offerte 070 888 5156.

Dakpannen Den Haag

Dakpannen leggen, vervangen
24 uur service
Lekkage op sporen
Dakpannen vervagen

070 888 5156

Bij ons staat staat de klant cantraal, met een goed advies en op maat gemaakte offerte heeft u de beste deal voor het vervangen van uw dakpannen.   

ANO is de specialist voor het vervagen, reingen en leggen van uw pannendak

Dakpannen verschoven en beschadigd
 

Door harde wind kan een dakpan verschoven zijn, of er is een nokvorst weggewaaid en beschadiging veroorzaakt aan diverse dakpannen? Deze dakpannen moet u snel vervagen.

U kunt ons inschakelen, wij zullen u de zelfde dag een specialist sturen die verschoven, of beschadigde dakpannen in Den Haag vervagen. Onze specialist kan dan meteen uw dak gratis inspecteren.

 

 

 

Moet ik een pannendak reinigen?
 

Door harde wind kan een dakpan verschoven zijn, of er is een nokvorst weggewaaid en beschadiging veroorzaakt aan diverse dakpannen? Deze dakpannen moet u snel vervagen. Pannendaken reinigen Den Haag of beschadigd dakpannen vervangen u kunt ons inschakelen, wij zullen u de zelfde dag een specialist sturen die verschoven, of beschadigde dakpannen vervagen. Onze specialist kan dan meteen uw dak gratis inspecteren.

 

 

 

24 uur service
Lekkage op sporen
Lekkage repareren
 
070 888 5156
Direct hulp!
Telefonisch contact

070 888 5156

Contact
Werkgebied Zuid-Holland
Contactformulier

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page