top of page

 

Een lekkage is altijd vervelend, en vaak komt het ongelegen. Als u een dakkapel heeft die niet is onderhouden, dan is de kans op een lekkage bij regen groot. En dakkapel lekkage kan uw plafond beschadigen. U kunt een lek voorkomen door uw dakkapel periodiek door een ons te laten na kijken. Onze ervaren Dakdekkers kunnen uw dakkapel droog houden, uw kapel inspectie is bij ANO Dakdekkersbedrijf in goede handen. Heeft u direct een dakdekker nodig omdat u een dakkapel lekkage heeft? ANO Dakdekkersbedrijf is 24/7  bereikbaar om snel in te grepen. of het nu gaat om een dakkapel reparatie of het inspecteren u kunt ons bellen!  Bel 070 888 5156 of vul het contactformulier in.

Dakkapel lekkage Verhelpen

Dakkapel lekkage
24 uur service
070 888 5156

Zoekt u een specialist voor het opsporen van lekkages aan uw dakkapel. Wij zijn een ervaren lekdetectie en kunnen het probleem snel vinden verhelpen! Bel voor een afspraak of vul het contact formulier in.

Heeft u last van een dakkapel lekkage? Bel ANO Dakdekker in Den Haag

 

Bij een Dakkapel kunnen vele onderdelen lekken, bij een lekkage is zaak om snel te handelen en een dakdekker te bellen. onze dakdekkers zijn getraind om een lek snel te vinden. vaak is het de dakbedekking die niet meer goed aansluit. Maar ook loodslabben kunnen weggezakt zijn of ingescheurd. Deze onderdelen kunnen een vervelende dakkapel lekkage geven waardoor u houtrot kunt krijgen. Als u een dakkapel lekkage heeft? dan kunt u ons inschakelen wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Pagina Dakkapel lekkage Den Haag, voor u wanner u snel een lek specialist nodig heeft!

 

Oorzaken van een lek opsporen

 

Onze monteurs kunnen een daklekkage snel opsporen.  Als u een dakkapel lekkage heeft dan is verstandig om expert in te schakelen, hij kan een lek achterhalen en oplossen. Wij  beginnen eerst met visuele inspectie, wij kijken of er vochtplekken te zien zijn op het plafond, de muren en bij de kozijnen. Een vochtplekken is vaak zichtbaar, zo kunnen wij de exact locatie waar het lek zich bevindt op het dakkapel. bij een moeilijk vindbaar lekkage,gebruiken wij een rookproef, kleurstofdetectie, of thermografie zo kunnen wij de exacte locatie op sporen van de lek. Met dit soort onderzoeken kunnen wij zien waar het water naar binnen dringt. Hieronder kunt kunnen zonder hak en breekwerk het opsporen en verhelpen.

 

Dakkapel lekkage opsporen zonder hak en breekwerk

 

Door er witte  rook onder de dakbedekking te blazen van de dakkapel, zal een lek gevonden worden. het rook komt uit waar hefwater doordringt.

 

Het toepassen van rookproef techniek
Lek opsporen met  Kleurstofdetectie 

 

Een milieuvriendelijk kleurstof wordt er op het dak gespoten. We houden de afvoer dicht  zodat het water niet weg kan. Het gekleurde water zal door de lek wegstromen waardoor het exacte locatie gevonden wordt.

 

 

Vochtmeting wordt op verschillende plekken toegepast. Dit gebuurt wanneer er met het blote oog niets valt te zien. Plekken kunnen door deze techniek worden opgespoord. 

 

Het toepassen van vochtmeting
Visuele inspectie

 

Een visuele inspectie uitvoeren doen wij vaak bij simpele lekkages 

 

Ultrasoon techniek

 

Er wordt in uw woning een zender geplaatst die geluidsgolven uitzend. De ontvanger zal deze golven opgevangen en vervolgen uitgemeten. De uitkomsten en berekening zijn wij instaat om een lek in uw huis de ontdekken.

 

 

24 uur service bij Dakkapel Lekkage Den Haag!

 

Werkgebied Zuid-Holland

Dak

 

Dakdekker

Daklekkage

 

Dakinspectie 

Dakpannen

 

Dakgooten schoonmaken

Dakleer vervagen

EPDM Dakbedekking

Shingels dakbedekking

Regenpijp vervagen

Inspectie

 

Onderhoud

Renovatie

bottom of page